onsdag 21 januari 2009

Kalli Anka

Såg på idrottsgalan, det finns så mycket att säga.

Robert jävla G-son.
För mig är det som Hasse och Tage, VAD är det som är roligt? Det är ju bara samma skit om och om och om och om igen. Även om det lilla äcklet Lasse Anrell tycker att det är kul är det ingen annan som tycker det.

Jerringpriset.
Svenska folket borde inte få rösta om något alls. Visst Kalla i all ära men ärligt talat, hon har ju fan inte vunnit något. Det var kanske inte så farligt i år med tanke på vilket dåligt år det var. Det som är värre (och ja Emster jag vet att du tycker att jag tjatar) var att Lille Skutt frågar Pamela Andersson (från Expressen) vem hennes favorit var genom tiderna. Människan svarar "Magdalena Forsberg".
År 2000 fick Magdalena Jerringpriset (hon fick väl det alla år mellan 1997-2001 men det var värst 2000) det var tamejfan ett skämt. År 2000 var det OS, då tog Sverige 4 Guld. För mig var det inget snack om att Mikael Ljungberg eller Lasse Frölander skulle få det men NEJ NEJ Magdalena vann ju ett VM-guld i världens minsta sport. Magdalena vann bara VM-guld hon klarade inte av att vara bäst när det verkligen gällde. Tack Svenska dagbladet för att ni aldrig gav henne bragdguldet!

Tom Jones.
Va handlade det om? Tre stycken dåliga svenska sångare sjunger Tom Jones låtar, jag skulle gärna ha varit med när det beslutet togs. Det var Brolle, Idol-Markus från Norrland och han den andre i Fame (vi kan kalla honom Anni-Frid). Usch va dåligt, skämmes SVT!

Golfarn.
Det var nog rätt att han fick priset. Det som var kul var att han försökte spela som om han ALDRIG hade kunnat tro att just HAN skulle vinna. Sen tar han upp ett färdigskrivet tacktal ur fickan, DET är humor Robban!!

2 kommentarer:

A. sa...

Brukar inte Bandylandslaget vara aktuella varje år. De har ju kommit minst 3:a varje år i Bandy-vm. Att sen man kan kalla det för VM med tre deltagande länder är en annan grej...

Jäl sa...

Jo det är väl så. Jag tycker att Innebandylandslaget skall vinna bragdguldet iår.